علی تشنه دل در ششمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان سمنان با اشاره به قیمت مرغ در این استان گفت: با همراهی و همکاری استانداری سمنان و دیگر دستگاه های مسوول هم اکنون گوشت مرغ در استان سمنان به ازای هر یک کیلوگرم با قیمت مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش می رسد.
تشنه دل از ارسال بخش عمده مرغ و تخم مرغ تولیدی مازاد استان به دیگر استان ها خبر داد و اضافه کرد: استان های همجوار تهران مکلف به ارسال روزانه ۴۰ تُن گوشت مرغ برای تنظیم بازار و رفع مشکل کمبود عرضه در پایتخت شدند.
وی گفت: در استان سمنان در بحث تامین مرغ و تخم مرغ به هیچ عنوان مشکل نداریم و در روزهای گذشته شاهد تثبیت و کاهش قیمت صیفی جات نیز در بازار بودیم.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان با اشاره به چرایی افزایش مرغ در روزهای گذشته اظهار کرد: ترس از گرانی، احتکار خانگی و کاهش جوجه ریزی از مهمترین دلایل افزایش قیمت مرغ در کشور و استان سمنان ترس طی هفته های اخیر بوده است.
وی از نظارت بر بازار عرضه این استان و ایجاد ثبات در آن خبر داد و افزود: همچنین در روزهای گذشته شاهد ثبات قیمت حبوبات و افزایش قیمت چای خارجی در بازار عرضه و تقاضای استان بودیم.
این مدیر مسوول با اشاره به شایعه کمبود روغن در این هفته گفت: به هیچ عنوان کمبود روغن در استان سمنان وجود ندارد و با وجود مشکلات اخیر، قفسه های فروش روغن فروشگاه های استان خالی نشد.
وی با اشاره به اجرای مستمر طرح های نظارتی در استان خاطرنشان کرد: در همین راستا ۱۹۵ پرونده با هدف جلوگیری از گران فروشی و برخورد با متخلفین در استان سمنان تشکیل شد.
وی از برپایی چندین طرح نظارتی در بازارهای استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای برنامه های ابلاغی و اهداف مورد نظر در امر تنظیم بازار، کنترل قیمت و رصد و پایش بازار، طرح های نظارتی مختلفی از قبیل درج قیمت، طرح نظارتی لوازم خانگی و لوازم یدکی و طرح نظارتی حبوبات و خشکبار در سطح استان انجام شده است.
تشنه دل ادامه داد: در این طرح های نظارتی، با حضور بازرسان سازمان صمت استان، بالغ بر ۱۵۰۰ مورد بازرسی انجام شده است که متعاقب آن ۱۹۵ مورد تخلف گرانفروشی، عدم درج قیمت و … تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه وضعیت توزیع گوشت مرغ و تخم مرغ در سطح استان مناسب است و هیچگونه کمبودی در سطح استان نیست، افزود: در حال حاضر گوشت مرغ با قیمت مصوب ۲۰هزار ۴۰۰ تومان در سطح واحدهای صنفی عرضه می شود.
رئیس سازمان صمت استان اضافه کرد: اولویت واحدهای تولیدی و مرغداری های گوشتی و تخم گذار استان باید رفع نیاز گوشت مرغ و تخم مرغ در سطح استان باشد و بعد از تامین نیاز استان اجازه می یابند که محصولات مازاد را از استان خارج کنند.
وی نیز به متخلفین هشدار داد: با توجه به اجرای طرح نظارتی درج قیمت، تمامی واحدهای صنفی و خدماتی موظف به نصب نرخ نامه و درج قیمت کالا هستند و با واحدهای متخلف برابر قانون نظام صنفی برخورد می شود.
خبرگزاری ایسنا
۹۹/۰۹/۱۲