دکتر زحمتکش مدیرعامل محترم هلدینگ کشاورزی کوثر امروز سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ پس از دیدار و جلسه با دکتر نوروزی مدیرعامل شرکت مرغ اجداد زربال، پیرامون مسائل مهم و راهبرد شرکت در شرایط کنونی، از معاونت ها و واحدهای ستاد این شرکت بازدید کرد.
وی ضمن خدا قوت به همکاران گفت: نقش شرکت مرغ اجداد زربال در تامین امنیت غذایی کشور انکار ناپذیر است و این مهم وظیفه ما را در انجام وظایف محوله سخت تر می کند، حضور و تلاش پر ثمر شما در این روزهای سخت ارزشمند و قابل تقدیر است و امیدوارم در ادامه مسیر با توکل به خدا و مدد از روح شهدا موفق باشید.
دکتر نوروزی ضمن تشکر از حضور دلگرم کننده دکتر زحمتکش در این روزها گفت: امروز ما در یک جنگ تمام عیار در برابر تمام دنیا ایستاده ایم، همانطور که رزمندگان ما در نیروهای مسلح مشغول پاسداری از حریم ایران اسلامی هستند، ما نیز در جبهه اقتصاد، سربازان وطن، تحت لوای پرچم ایران عزیز و فرماندهی مقام معظم رهبری هستیم که باید در این سنگر سربازی کنیم و اجازه ندهیم خللی در امنیت غذایی مردم وارد شود.
همکاران من نیز به این امر واقفند که باید یار و یاور روزهای سخت وطن باشند و ذره ای در انجام وظیفه کوتاهی نکنند.


