به گزارش روابط عمومی شرکت مرغ اجداد زربال، در روز چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ جلسه ای با حضور دکتر سید حسن مهدوی فر (قائم مقام محترم مدیرعامل و معاونت منابع انسانی و پشتیبانی) و دکتر برازش قائم مقام معاونت تولید و آقای احمدی مدیر منابع انسانی و پشتیبانی شرکت به همراه مدیران بخش تولید واحد های آلشرود با عنوان بررسی مشکلات ، چالش ها و پیشنهادات برگزار شد .

در این جلسه ۳ ساعته در فضای صمیمانه، مدیران تولیدی واحد های آلشرود به بیان نقطه نظرات و مشکلات خود پرداختند و در ادامه دکتر مهدوی فر در مورد چهارچوب های نظام مدیریتی و فرهنگ سازمانی رهنمود هایی را اشاره نمود .
همچنین قائم مقام محترم مدیرعامل در بحث نظام آراستگی در محیط کار، طرح طبقه بندی مشاغل فرآیندهای اداری و مالی، هوشمند سازی و ERP اقدامات انجام شده در جهت افزایش بهره وری بیاناتی ارائه نمودند.
در پایان از پرسنل و مدیران تولیدی واحد های آلشرود با حضور قائم مقام محترم مدیرعامل آقای مهدوی فر عکس جمعی یادگاری گرفته شد.
